Има доста варианти за романтичен уикенд за двама. Можете да заложите на различни интересни дестинации, които са известни като романтични. А е вариант просто да организирате нещо нетрадиционно и специално във всяка дестинация. Ако пък сте любители на романтична вечеря за двама с тематични елементи, също имате доста опции. Ще ви дадем няколко идеи, за да улесним планирането ви.

Изберете дестинация, известна като романтична

Един вариант за романтичен уикенд за двама е да изберете дестинация, която е известна със своята прекрасна атмосфера за двойки. Така самото място ще бъде акцентът на вашето прекарване. Един доста известен пример, който можем да ви предложим, е Венеция. Там романтиката е на всяка малка уличка, по всеки канал и във всяко ресторантче или кафе. Така че, ако обичате такава атмосфера, тази опция е точно за вас. Ще можете просто да се наслаждавате на разходки из града с любимия човек и самото прекарано време там заедно да бъде като жест един за друг. Освен това Венеция е и изключително близо със самолет и е абсолютно реалистично да я посетите за уикенд. Полетът е само час и петдесет минути. Разгледайте опции за samoletni bileti до Венеция.

Изберете близка дестинация и заложете на романтична вечеря

Ако предпочитате пътуването да ви отнеме до час и да можете да се наслаждавате на чудесен уикенд с вашата половинка като релаксирате спокойно, опциите също са много. Имате възможност да заложите например на спа хотел в България и да си осигурите малко релакс. В края на такъв ден можете да добавите романтична вечеря за двама, която да направи темата на вашия уикенд по-специална. Така ще зарадвате любимия човек и ще се насладите на прекрасен релаксиращ уикенд с романтични елементи. Ако пък нямате против кратък полет, то със самолет Сфия Варна, можете за петдесет минути да бъдете и до морето. Така ще комбинирате морски гледки и романтична вечеря и ще направите вашия уикенд още по-специален.

Изберете дестинация за нетрадиционно приключение с романтични елементи

Възможно е да не сте любители на класическите дестинации за двама и специална вечеря да не е достатъчен романтичен жест според вас. По-скоро предпочитате да заложите на нещо наистина нетрадиционно и много специално и определено да има и елемент на изненада. То тогава можете да изберете всяка дестинация и да заложите повече на организирано специално нещо в нея. Да кажем е чудесен вариант да планирате търсене на романтични съкровища, по време на което любимият ви човек получава писма и бива препращан към различни места из града и вие го чакате на последното с нещо специално. Тук можете да заложите просто на любима дестинация на половинката си, която познава и на която ще се зарадва много.

Изберете дестинация с интересна разходка и романтична изненада

Друг много интересен вариант е да изберете дестинация, която позволява например интересна панормна разходка с лифт или пък възможност за обиколка с лодка или пешеходен тур с посещение на специална забележителност. По време на съответната избрана активност можете да имате романтична изненада за половинката си. Един доста известен вариант е разходка до и посещение на Айфеловата кула в Париж. Определено е романтично да подарите нещо на вашата половинка, когато се качите там. За по-близка и достъпна опция, можете да разгледате и самолетни билети София Варна. Градът определено предоставя чудесна атмосфера за някои такива изненади с локацията си до морето. Например е вариант да заложите на разходка в морската градина и да подготвите специална изненада, която да ви очаква на плажа към края на разходката.

 

Съдържание на esky.bg