Идва любимото време от годината, когато навън се застудява, падат първите снежинки, Коледа е почти настъпила, а следва и Новогодишното парти, както и банкети с колегите. Все време за веселие, а за дамите - поредния подиум, на който да покажат естествената си и неподправена красота и чар, допълнени само с идеалната официална рокля.

Често изборът й затруднява представителките на нежния пол, а и няма универсално правило. Но интересното е, че понякога зодията, както и асцендента могат да помогнат за правилната
празнична рокля.

  • Официални рокли за зодия Овен, Лъв, Стрелец (огнени знаци)

 Жената с огнена зодия е като пожар, силен, експлозивен и буен. Такъв е характерът й и точно тази експанзивност, борбеност и сила, тя желае да покаже. Затова жените от тези зодии искат дамска рокля, с която да изпъкнат. Може да е по-обемна, свободно падаща или пък с буфан ръкави. А цветовете са огнени като самите тях: червено и нюансите му или пък оранжево.

  • Празничната рокля за Телците, Дева, Козирог (земни знаци)

Точно обратното на огнения знак е дамата, представителка на земните зодии. Те при избора си на облекло, независимо дали става въпрос за ежедневието, или за официално събитие, държат и залагат на познатото. Правилната елегантна рокля, която биха избрали за важно събитие, е класическа. Без да има дозата екстравагантност. Затова често в очите на околните може да изглеждат леко скучни, визията им е изтънчена и напълно завършена.

  • Стилна рокля за Близнаци, Водолей, Везни (въздушни знаци)

Въздушните зодии са едни от най-мистичните и трудно разгадаеми зодии. Тя трудно може да бъде управлявана или да й бъде определяно как да се държи или пък още по-малко облича. От тези дамите, очаквайте да изберат официална рокля, която да крещи: Аз съм тук. Цветна,
шарена и раздвижена. Но на следващото събитие да са в рокля тип Коко Шанел. Голяма енигма и точно това ги прави интересни.

  • Правилната рокля за Зодия Рак, Скорпион, Риби (водни знаци)

Характерното е, че водещо за тях е стилът, нежността и прикритата женственост. Те биха избрали по-семпли официални рокли, които се доближават до класиките. Но пък обичат да експериментират с аксесоарите. Така внасят лека нотка и полъх на лятото и разкриват част от характера си. Перфектната официална рокля за тях би била леко разкроена, с нежна дантела или панделки в топли цветове като розово, жълто и универсалното бяло.

Нашите съвети как да изберем подходящата за нас официална рокля.

Мили дами, изборът на официална рокля не е толкова труден, а може да се превърне в приятно изживяване, ако се водите от няколко лесни и прости правила.

1. От значение е къде отивате и дали има дрес код. Тъй като говорим за парти тоалети, то за да изберем правилните официални рокли, трябва за знаем дали ще бъде среща с приятели, в заведение с топла обстановка, на парти в новата дискотека или пък специално събитие тип бал. Така че, преди да търсите рокля, вижте мястото. Така ще си спестите време и негативни емоции от безразборно търсене.

Официални рокли

2. Всяка дама е красива, но за да покаже женствеността си, то трябва да се съобрази с фигурата си. Тогава залагате на по-разкроени модели, или пък плътно прилепнали рокли по тялото, а защо не в дълъг вариант, къса или пък класическа до коляното. Съобразявайки се с извивките на тялото Ви, ще се чувствате неотразими, което ще се претвори и сред околните.

3. Зодията има ли значение? Защо не, така че изберете цвят според зодията. Дори да се готвите за Новогодишно парти, то ако обичате топлите цветове като жълто, зелено, изберете такъв официален тоалет. Съчетайте цветове, заложете на аксесоари и бъдете себе си. Защото най-красивата жена е тази, която изразява себе си и вътрешния си свят, претворен чрез дрехата.

4. При изборът на дамски елегантни официални рокли, стане ли въпрос за зимни партита, несъмнено за предпочитане са памучните дрехи. Те са приятни на допир, задържат топлината и са комфортни. Но това не значи, че ако не желаете, не може да изберете и дълго стоящата в гардероба дантелена рокля. Изборът е във Ваши ръце.

5. Залагайте на качествени дрехи от доказани магазини, без значение, дали това е физически или онлайн магазини. Да, цената на скъпите луксозни официални рокли понякога е по-висока, но си заслужава. Доказано е, че изработеното с висококачествени материали е по-устойчиво и повече време може да го ползвате, без да променя нито вида, нито цвета си. Така че май излиза по на сметка, нали?

 

Платена публикация