В Дубай бяха спретнати тържества по откриването на най-скъпия хотел в града Atlantis The Royal Hotel. Неговите собственици не се скъпяха и организираха грандиозно шоу, като поканиха за концерт Бионсе, която не се е появявала на сцената от 2018 година. Според Page Six, поп дивата е получила 24 милиона долара за едночасовия концерт.

На събитието присъстваха много знаменитости - Ребел Уилсън, Кендъл Дженър, Бар Рафаели, Клои и Хали Бейли. Гостите активно споделяха снимки и видеоклипове от събитието в социалните мрежи, включително как върви шоуто на Бионсе, въпреки забраната за използване на телефони. На присъстващите дори бяха раздадени специални чантички, за да поставят своите джаджи в тях. Правилото обаче бе пренебрегнато и много подробности от концерта станаха незабавно известни на интернет потребителите. Бионсе е изпълнявала хитове през годините, включително Halo и Beautiful liar, и е сменяла тоалети няколко пъти. С дъщеря си Blue Ivy тя е изпяла песента Brown Skin Girl, написана за филма The Lion King. Последното парче беше Drunk In Love, в края на което поп-дивата се извиси над сцената под възторжените възгласи на публиката.

Тържествата по откриването продължат до 23 януари. Гостите все още очакват редица партита, на които ще бъдат почерпени с ястия от водещите световни готвачи. /БГНЕС