Мадона излиза с 29-годишния боксьор Джош Попър, съобщи Daily Mail, позовавайки се на вътрешни лица. Според източника на изданието Попър тренира едно от децата на певицата. Както казаха приятелите на певицата пред репортери, връзката на Мадона с Джош не може да се нарече изключително бизнес. Преди това Мадона публикува обща снимка с Попър в Инстаграм, но по-късно я изтри. Попър също публикува преди това снимка с певицата в същата мрежа.

По-рано стана известно, че Мадона се е разделила с 23-годишния моден модел Андрю Дарнъл. Причината е "криза на доверието".


В миналото Попър беше футболист и на няколко пъти се опита да влезе в Националната футболна лига, но не се класира. Той отказа да коментира връзката с певицата. Преди това певицата имаше няколкогодишна връзка с танцьора Ахламалик Уилямс, който е с 36 години по-млад от нея. След като се раздели с него в началото на миналата година, тя започна да излиза с Андрю Дарнъл, който пък е с 41 години по-млад от певицата. За раздялата на певицата с Дарнъл стана известно в края на миналата седмица.
 

Мадона често е критикувана, че се държи "неподходящо" за възрастта си. 64-годишната поп икона нарича подобни нападки предразсъдъци към възрастта и заявява, че няма да се промени, за да угоди на хейтърите.

ДАрик