Всеки популярен сайт за онлайн залагания предлага редица бонус предложения и оферти на своите потребители. Можете да изпробвате платформата много по-щателно чрез Betano bonus, получавайки различни допълнителни възможности и механизми. В тази статия ще разгледаме най-атрактивните спортни предложения, които компанията предлага на клиентите си.

Бонус за първи депозит

Бонусът за първи депозит е стандартен вид бонус, предлаган от много сайтове за онлайн залагания. Когато направите първия си депозит в сайта на Betano, ще получите сума, равна на размера на Вашия депозит. За да изпълните условията на промоцията, предвижданията ви трябва да са с общ коефициент 1.50 или повече, което е много конкурентно предложение. Например, ако депозирате 95 лева, ще получите допълнителни 95 лева, които да използвате в сайта. 

Бонус при прави колонки

Акумулаторният бонус е популярен вид бонус за тези, които обичат да правят множество залози в права колонка. Бонусът е наличен за акумулатори с четири или повече селекции, като процентът на бонуса се увеличава с увеличаването на броя на селекциите. Максималният бонус се дава за акумулатори с 10 или повече селекции.

Процентът на бонуса започва от 10% бонус при четири - ако фишът е успешен. Ако поставите акумулатор с 10 селекции или повече, ще получите 50% бонус, ако всички селекции спечелят.

Този бонус може да се използва при най-популярните пазари във футбола и баскетбола. Може да бъде чудесен начин да усилите изживяването, ако правите колонки са вашето нещо и ви се получават. Футболните състезания, които са включени са:

  • Световна купа на ФИФА
  • Световно първенство
  • Европейско първенство
  • Шампионска лига
  • Лига Европа
  • Копа Америка
  • Лига на конференциите
  • Първа Лига на България
  • Серия А в Италия
  • Висша Лига на Англия
  • Примера Дивисион
  • Лига 1 на Франция
  • Бундеслига

Залози с 0% марж

Betano поддържа определен набор от спортни сблъсъци в дисциплините хокей, баскетбол и футбол с 0% марж. Това означава, че сайтът не взема никакви комисиони за тези събития, което дава възможност на потребителите да правят залози на много конкурентни коефициенти.

Този бонус е достъпен за избрани събития, а списъкът със събития се актуализира редовно. Всяка среща, която участва в програмата, има символ с процент, който го показва. 

Мисии на Betano

Мисиите на Betano са уникален вид бонус, който се базира на активността на потребителя в сайта. Потребителите могат да получават мисии с различни условия, а при завършване на мисията се предлага награда. Наградата е известна предварително, така че потребителите могат да решат дали искат да участват или не.

Например, мисията може да бъде да направите три залога в дадено футболно първенство.  След като мисията бъде изпълнена, потребителят ще получи награда, например безплатен залог или бонус. Всеки път е различна. Този вид бонус е чудесен начин да добавите допълнително вълнение към залаганията си и възнаграждава потребителите за активността им в сайта.

0-0 резултат

Ако направите залог на пазарите за първо полувреме/краен резултат или точен резултат във футболен мач и мачът завърши с резултат 0:0, ще получите обратно сумата на залога си като безрисков залог, ако загубите. Това е уникална функция, която не се предлага във всички сайтове за футболни залози. Тя може да бъде чудесен начин да намалите риска си при залозите на тези пазари, тъй като те по принцип са с по-малка вероятност за успех.

2 гола аванс - предварително уреждане 

Предложение, което позволява на потребителите да заложат на отбор, и ако той поведе с 2 гола, залогът да бъде изплатен като печеливш, без да се налага да чакат края на мача. Това означава, че дори ако противниковият отбор отбележи един или повече голове след това, дори да спечели, няма да има проблем.

Тази функция е налична и за други спортове като баскетбол, хокей, волейбол и прочие. Потребителите трябва да проверят списъка с лиги и събития, които поддържат тази опция, преди да направят залог.

Крайната оценка е, че за всеки има по нещо

Платформата успява да обедини по-стандартни оферти като бонус към първо депозиране на средства, с по-иновативни подходи като мисиите и залозите с 0% марж. Със сигурност помагат за повече забавление и по-ефективно прекарване на времето в сайта. Важно е да следите ежедневно какви нови предложения има, както и да активирате опцията, при която ще бъдете уведомени за нова оферта. Каталогът е не само голям, но и много динамичен.

 

Съдържание на prognozi24.com

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg