Джони Деп е поискал да има подсигурени бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско за престоя си в София и предстоящия концерт с Hollywood Vampires, съобщават организаторите.

За храненето си актьорът няма специални изисквания, само очаквал да няма чушки в храната му.

Най-важното изискване от страна на Алис Купър е да има заредени минимум три списания за четене, множество и различен чай, както и разнообразни безалкохолни напитки, за които изрично е споменато да не са с портокалов вкус, както и малко вино.

Рок легендата държи да има и селекция от сирена на малки порции в гримьорната си, а едно от дебело подчертаните му желания е определена марка чипс, която да е единствено с вкус на чедър.

Джо Пери е единственият от групата, който не иска алкохол. Той има изисквания за специален комплект разнообразно кафе.

Както писа БТА, концертът на Hollywood Vampires е на 12 юни в „Арена София”.

Алис Купър Джони Деп и Джо Пери създават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, починали през 70-те години. По традиция, техният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като The Who, Led Zeppelin, Дейвид Бауи и Motörhead. Пред феновете си супергрупата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум Rise (2019), който включва синглите Heroes, The Boogieman Surprise и Who’s Laughing Now.

Американската супергрупа е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те години на миналия век. В него членуват рок величия като Джон Ленън (The Beatles), Кийт Мун (The Who) и Мики Доленц (The Monkees).

Hollywood Vampires има издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Пол Маккартни (The Beatles), Слаш (Guns N' Roses) и Брайън Джонсън (AC/DC).

БТА