Ето, че отново настъпи онова време от годината, когато скриваме зимните униформи дълбоко в задните редове на гардероба и плахо посягаме към любимите пролетно-летни модели, с позволение да развихрим стилистичното си въображение. Липсва ви модно вдъхновение, а разполагате с цял арсенал от класически находки или искате да се сдобиете с такива? Попаднали сте на правилното място! В следващите редове ще ви дадем няколко практически идеи за стилизации как да съчетаете класическите елементи от гардероба по един модерен начин, като заложите на най-актуалните цветове.

Как да съчетаем класически дрехи по модерен начин?

През пролетно-летния сезон имаме нужда от повече цветни емоции, повече красиви изживявания и повече експерименти, като същото важи и с наличния арсенал в гардероба. Ето и нашите стилистични вдъхновения как да използвате силата на класиката по един модерен и творчески начин.

Костюм с шорти

Спряган за официално облекло, костюмът съвсем не е онова, което беше. Това е една класика, която безпардонно от корпоративните етажи, трайно се пренесе по улиците на града и със сигурност и този сезон няма да си тръгне. Съчетайте го с бял тишърт, добавете спортни обувки или стилни сандали и разчупете с необичаен аксесоар, като шапка с козирка.

Пола от деним със сникърси

Със сигурност притежавате поне една дънкова пола, която също е от калибара на вечните класики. Добрата новина е, че този сезон, особено дългите модели са истински хит. За едно пролетно-лятно младежко излъчване, комбинирайте дънкова пола с любим топ и сникърси, по възможност бели, добавете чанта тип багета и бъдете в епицентъра на модните радари. 

Риза с дънки

Комбинацията стилна и модерна риза https://answear.bg/k/tya/drehi/bluzi-i-rizi изработена от висококачествен материал с джинси е истински хит, класика, която едва ли някога ще остарее. Съчетайте с лоуфъри или балеринки, добавете стилна чанта и нежни бижута, като акцент. Това е една любима визия на редица модни блогъри и ифнлуенсъри, с която да се откроите със стил, без да правите компромис с комфорта.

Функционална рокля-риза

Ако ще е рокля, то нека бъде рокля-риза. Едно изключително шикозно и практично решение за топлите дни. Изберете цветен модел в синьо, розово или жълто, стилизирайте с модерни обувки и завършете с масивно бижу като акцент за повече разкош.  

Кои са най-актуалните цветове за стилни и модерни визии?

Когато става въпрос за цветове и тенденции, дизайнерите ни дават изключително широки опции. Ако търсите модерен, но класен ефект, има някои класически комбинации, които никога няма да излязат от мода, като бяло, бежово, черно. Например съчетаването на бяла риза или тениска с черен или бежов панталон и тренчкот, винаги е работещ стилен вариант за функционална визия. Вижте уникалните дамски палта на answear.bg и се вдъхновете.

В случай, че обичате по-разчупените интерпретации, може да заложите на енигматичния актуален цвят за годината – Вива Маджента, който е умела комбинация от червено, розово и лилаво.

Къде да открием вдъхновяващи модни находки?

И докато бяхме на лов за вдъхновяващи находки, с които да обновим гардеробния си арсенал за новия сезон, открихме, че най-актуалните издания са в Answear.bg. Една изключителна модна дестинация, с висококачествени модели с оригинален произход.

Това е мястото, където освен, че ще откриете онова, което търсите, но и ще ви вдъхнови да освежите стила си по един модерен и открояващ се начин. Изберете от многообразието с модели и почерпете инспириращи идеи за стилизации.

 

Съдържание на answear.bg