Дуейн Джонсън съобщи, че "на сто процента потвърждава", че героят му Люк Хобс се завръща, и благодари на публиката за подкрепата и вълнението около изненадващото му участие в "Бързи и яростни 10", който излезе по кината през май.

Актьорът, известен още като "Скалата", също така подшушна, че предстои още нещо между Хобс и героя на Джейсън Момоа - Данте.

"Ако сте си мислили, че "Скалата" срещу "Stone Cold" Стив Остин начело на три WrestleManias беше разтърсващо, ами почакайте да видите сблъсъка между Данте и Хобс", каза той, връщайки се към дните си като професионален кечист.

Макар Джонсън да не беше категоричен за следващата част, The Wrap съобщава, че в Universal Pictures се работи по неозаглавен филм за Хобс, който ще бъде "мост" между "Бързи и яростни 10" и "Бързи и яростни 10 част 2", вместо Джонсън да се завърне във филм за продължението на "Хобс и Шоу"

Звездата от "Черният Адам" се появи за първи път като Хобс в "Бързи и яростни 5" от 2011 г. и след това участва в пет филма от франчайза.

През 2021 г. Джонсън заяви пред Си Ен Ен, че "няма да се върне във франчайза", след като за последно се появи в спиноф филма "Хобс и Шоу" от 2019 г., и въпреки публичната молба на звездата от главната роля в "Бързи и яростни" Вин Дизел, който го помоли да се върне.

По отношение на Дизел Джонсън засегна настоящия статус на отношенията си със звездата от "Pitch Black" като заяви, че въпреки различията им в миналото "от години сме като братя" и че се водят от идеята за "решителност", докато гледат към бъдещето на "по-големите планове са по-големите строежи".

Имайки предвид всичко това, той каза, че "наистина не е трудно да се вземе решение: Това е "да".

Дарик