Регистрирането на сметка в Палмс Бет е лесен процес. Въпреки това, за да си гарантирате безпроблемно преживяване, е важно да разберете правилата за регистрация в Palms Bet. В следващите части ще разгледаме какво трябва да знаете, преди да регистрирате сметка там.

За да си отвориш акаунт в Palms Bet, ще трябва да въведеш личните си данни в тяхната  компютърна система.

  • Процесът на регистрация изисква данни като пълното ти име, националност, дата на раждане и валиден ЕГН номер.
  • Допълнителната информация, която може да ти е необходима, включва адрес на пребиваване, имейл адрес, номер, дата на издаване и издател на документа ти за самоличност, номер на банкова сметка (или IBAN, номер на сметката, име на банката, държава), пол и телефонен номер.
  • Всяка друга информация, която доброволно предоставяш по време на процеса на регистрация или докато използваш услугите на уебсайта, също може да бъде събирана и използвана от Palms Bet.

Това е нещо напълно нормално, което се случва с всеки един легален букмейкър

И в крайна сметка, ако решиш да не предоставиш необходимата информация, Палмс Бет има правото да откаже регистрацията си.

Ако Palms Bet подозира, че предоставената информация е недостатъчна или не е автентична, компанията може да поиска допълнителни данни.

Във всеки един момент Palms Bet си запазва правото да поиска от теб да потвърдиш самоличността си и да валидира всички данни, декларирани по време на регистрацията.

Ето кои са нещата, които декларираш по време на създаването на акаунт

  • Че имаш навършени 18 години
  • Отговаряш на всички нормативни изисквания в България за участие в такава дейност
  • Че предоставената информация е точна и си запознат, приемаш и се задължаваш да спазваш условията на Palms Bet.

Това отговорност е незабавно да актуализираш всички промени в личната си информация, предоставена по време на регистрацията.

Ако се установи, че си предоставил невярна или непълна информация, или пък в последствие при промяна не си я актуализирал до необходимото състояние, компанията може да спре акаунта ти без предупреждение.

По време на регистрацията ще посочиш потребителско име, което ще ти даде достъп за участие в онлайн залаганията.

Паролата ще бъде генерирана на случаен принцип от системата или ще бъде посочена от от теб. Генерираната от системата парола може да бъде променена впоследствие. При условие че избраното потребителско име не е вече заето, ще получите заявеното от Вас потребителско име.

Строго забранено е да се регистрираш под чуждо име или под измислено име.

Ако има съмнение за използване на чужда лична информация, Palms Bet може да откаже регистрация. Организаторът не носи никаква отговорност, ако избраното потребителско име нарушава правата на трети лица, включително, но не само, правата върху лични имена, корпоративни имена, права върху търговски марки и всякакви други права върху интелектуална собственост.

Твоя отговорност е да пазиш поверителността на паролата си и да не я споделяш с трети лица.

Трябва незабавно да информираш Palms Bet, ако подозираш или узнаеш за неоторизиран достъп до твоя акаунт. Ти носиш пълна отговорност за всички действия, извършени под твоето потребителско име, независимо дали са извършени от теб или от трето лице. Компанията не носи отговорност и не дължи обезщетение за изтеглени средства от игралния акаунт или други щети, възникнали чрез използването на твоето потребителско име и парола.

Всеки човек има право само на една регистрация с едно потребителско име и един игрален акаунт.

Завършваме с много важно правило за депозитите на средства в платформата

За да се ограничи възможността някой да пере пари, посредством платформата на Палмс Бет, не се допуска изтеглянето на каквито и да е парични суми, които са депозирани в сметката на акаунта и се заявят за теглене без да са правени залози с тях.

Миминалният оборот, който трябва да извършите с един депозит, за да може да изтеглите средствата свързани с него, е поне еднократният размер на целия депозит. Тоест, ако депозираш 125 лева, за да можеш да теглиш пари, трябва да направиш залози за поне 125 лева.

Съдържание на prognozi24.com

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg