Нур Алфала, жената, от която Ал Пачино има дете, се оказа, че не е от хората, които си представят да се видят в булчинска рокля.

В разговор за "TMZ Ноор" 29-годишната сподели: "Не съм от тези, които искат сватба, и не мисля, че с Ал ще се обвържем до такава степен". Въпреки това "празниците ще прекарат заедно".

Признанието й идва няколко седмици след като двамата с актьора постигнаха споразумение за попечителство над петмесечното им дете. Според документи, изнесени за TMZ, 83-годишният актьор се е съгласил да изплаща 30 000 долара месечна издръжка на Алфала, която е с 54 години по-млада от него. Таблоидът съобщава, че това е долната граница на плащанията за носителя на "Оскар", тъй като месечното му задължение може да се увеличи с течение на времето в съответствие с доходите му. Освен 30 хиляди, той също така ще плаща и за образованието на Роман, което годишно се равнява на 15 000 долара, които ще бъдат вложени в образователен фонд за времето, когато детето порасне.

Според TMZ той ще продължи да плаща и за други разходи, които вече е правил за приятелката си и детето им, включително над 10 хиляди на нощ за наемане на медицинска сестра. Изданието съобщава също така, че споразумението за попечителство позволява на актьора и Алфала да си поделят законното попечителство над сина им, но тя ще има основно, докато Пачино ще има право на посещения.

Родителите ще трябва и да се споразумеят с кой от тях Роман ще прекарва празниците - ако не се окаже, че ще празнуват заедно като семейство.

Междувременно все повече се говори, че двамата са разделени макар представител на Пачино да отрече това пред "Daily Mail".

Дир.бг