Парис Хилтън посрещна две деца от сурогатна майка тази година - момченце през януари и момиченце в края на ноември.

Тази година, с разлика от единадесет месеца, aмериканската звезда обяви появата на сина си Финикс, а след това и на дъщеря си Лондон.

И двете бебета бяха родени от сурогатни майки. В ново интервю за "Romper" Парис разкрива защо е направила този избор.

"Страдах от толкова много посттравматичен стрес заради това, което преживях като тийнейджърка", обяснява Парис Хилтън. "Ако съм в лекарски кабинет, ако ми поставят инжекция или нещо друго, буквално получавам пристъп на паника и не мога да дишам", обяснява 42-годишната американка. "Знаех, че няма да е здравословно нито за мен, нито за бебето да расте в тялото на човек с такава тревожност", допълни тя.

През октомври 2022 г. най-известната наследница в света свидетелства, че като тийнейджърка е била подложена на сексуално насилие в така наречения "терапевтичен" интернат в Юта, САЩ.


"Беше наистина страшно. Това е нещо, което наистина бях блокирала в продължение на много години, но то продължава да се връща и аз мисля за него. Сега, като възрастен, няма съмнение, че това е било сексуално насилие", обяснява Хилтън. Още в документалния си филм "Това е Парис", излязъл през 2020 г., тя намекна за този мрачен период, като пледира за закриване на училището.

През ноември тази година Парис Хилтън изненада последователите си за втори път, като сподели снимка на детско боди, съобщавайки за раждането на дъщеря си, няколко месеца след като обяви, отново в Instagram, появата на първото си дете от сурогатна майка.

БГНЕС/Дарик