Номинираният за наградата "Златен глобус" Тимъти Шаламе се появи на церемонията заедно с половинката си Кайли Дженър.

Двойката безспорно привлече вниманието на операторите, които успяха да ги заснемат как се целуват по време на една от рекламните паузи на бляскавото събитие.

27-годишната звезда от хитовата лента "Уонка", който беше номиниран за "най-добра мъжка роля в мюзикъл или комедия", пристигна на церемонията хванал за ръка 26-годишната си любима, като двамата бяха въведени от екипа, тъй като закъсняха за церемонията.

За дългоочакваната от тв и кино гилдията вечер, Кайли заложи на елегантна черна рокля с гол гръб, с пайети и дантела. Шаламе също не изневери на екстравагантния си стил, обличайки се и той в черен костюм с пайети.

"Те седяха на масата си и не спираха да се взират един в друг. Не комуникираха с никого по време на рекламната пауза, просто говореха и се целуваха... изглеждаха като двама гимназисти", споделя присъстващ.

Припомняме, че Тимъти и Кайли започнаха да се срещат от началото на 2023 г. Въпреки че в началото на връзката си двамата да предпочитаха да се срещат тайно, в последно време те зачестиха с публичните си изяви.

Преди присъствието си на Златните глобуси, те бяха щракнати на концерт на Бионсе, след което се появиха и на тенис мач.

Междувременно близките приятелки Тейлър Суифт и Селена Гомес, които бяха сред гостите и номинираните на вечерта, предизвикаха огромна полемика сред феновете си.

Причината беше диалог, който двете заедно със съпругата на Майлс Телър - Кили, проведоха помежду си в една от рекламните паузи. Нещо, което Селена им споделя, предизвиква шок в Суифт, а от устата на Кили се чете името на Тимъти.

Според част от феновете това, което дискутират дамите, е, че Гомес е пожелала снимка с Шаламе, с когото си е партнирала във филма на Уди Алън - "Един дъждовен ден в Ню Йорк", но половинката му Кайли е забранила.

Според други обаче, Гомес се е оплакала на приятелките си, че Тимъти не я е поздравил, когато двамата са се засекли на събитието.

Припомняме, че големият победител на вечерта беше филмът на Кристофър Нолан “Опенхаймер“. Освен че той взе златата статуетка за най-добър режисьор, лентата беше обявена за “най-добър драматичен филм“, а актьорите Килиън Мърфи и Робърт Дауни младши бяха обвени съответно за “най-добър актьор в главна мъжка роля“ и “най-добър актьор в поддържаща мъжка роля“ във филм-драма.

Ема Стоун беше удостоена със статуетката за “най-добра актриса в мюзикъл или комедия“, а Лили Гладстоун взе Златен глобус за главна женска роля във филм-драма. Тя е и първата актриса индианка, която получава престижната награда.

Дир.бг