Селин Дион направи рядка публична изява на церемонията по връчването на тазгодишните награди "Грами".

Излизането й на сцената развълнува както звездите в залата, така и милионите фенове на певицата по света. След като обяви, че страда от нелечимо заболяване преди малко повече от година, Селин Дион рядко е виждана на публични места.
 

Певицата излезе на сцената като изненадата на вечерта за да връчи наградата на Тейлър Суифт. Звездата бе подкрепяна от своя син Рене Чарлз.

Селин Дион се обърна към публиката с думите, че от цялото си сърце споделя колко е щастлива да бъде отново на сцената.
 

"Благодаря на всички ви! И аз ви обичам. Когато казвам, че съм щастлива да бъда тук, го казвам от сърце. Онези, които са били достатъчно благословени да бъдат тук на наградите "Грами", никога не трябва да приемат за даденост огромната любов и радост, които музиката носи в живота ни и на хората по целия свят", заяви канадската изпълнителка под бурните аплодисменти в залата.

През 2022 г. тя  бе диагностицирана с рядко неврологично заболяване, което пречи на сценичните й изяви. В края на миналата година бе съобщено, че певицата продължава да губи контрол върху мускулите си заради рядката неврологична болест, от която страда.


Селин Дион страда от синдрома на скования човек. Това е нелечима болест, която причинява спазми и сковаване на мускулите. Въпреки заболяването, звездата изглеждаше блестяща на церемонията и се усмихваше широко.

Дарик