Китайска гъба намалява рака със 75%
Гъба, използвана в китайската кухня, е потенциално оръжие срещу рака, намаляващо туморите в 75% от случаите, показва ново изследване, пише "Дейли Мейл".
Гъбата може да помогне в борбата с рака на пикочния мехур и простата, който убива по 15 000 британци всяка година. Д-р Коно е намерил правилната комбинация при съчетаването на малък екстракт от гъбата с противораков протеин, което намалява растежа на раковите клетки. Протеинът, спомагащ в борбата с рака, се използва и с други лечебни средства. Екип от медицинския център в Ню Йорк е изследвал лекарството и е открил, че за правилното лечение е необходима много малка доза. Комбинацията с екстракта от гъбата не само подобрява ефикасността на лечението, но също така подобрява качеството на живот на пациентите, намалявайки ефектите от терапията. /БГНЕС
260
0
asdf
PGRpdiBjbGFzcz0iYWRzLXpvbmUiIGlkPSJhZHMtem9uZS16b25lMm5kcGFyYWdyYXBoIiAgCiAgICAgCiAgICAgCj4KICAgIAogICAgICAgIAogICAgICAgIAogICAgCjwvZGl2Pg==
Коментари
Добави коментар