След официалното представяне на кандидата за кмет на Община Велики Преслав инж. Димо Бодуров, общинските съветници и двете кметски кандидатури на селата Златар и Драгоево в Карталовата къща, снощи в града официално бе открит и предизборния щаб на партията. От днес всеки, който иска да се срещне с кандидата за кмет инж. Димо Бодуров, да сподели свои виждания, мнения и становища ще има възможност да стори това в пресцентъра, който се намира на ул.”Александър Стамболийски” 59.

За кампанията си Бодуров е поканил доброволци, повечето от които са студенти, готови да приемат всеки, който има въпроси и иска да научи повече за Програмата на кандидата за кмет. На разположение на гражданите ще бъдат 21-годишният Ивайло, 22-годишната Ралица, 30-годишният Наум. Те очакват към тях да се присъединят и още доброволци, които да предложат своите нестандартни идеи и кампанията да се превърне в кампания на млади, знаещи и можещи хора, подкрепящи опита и качествата на досегашния кмет и с желание за развитие на града си.

Пресцентърът снощи бе открит с водосвет, отслужен от отец Неделчо и отец Николай. Освен приятели на събитието присъства и семейството на Бодуров. Той благодари на съгражданите си, подкрепяли го през 4-годишния мандат и за гласуваното им доверие да продължи. На събитието бе представен и кратък филм, разказващ живота на кандидата за кмет, от мечтите му до реализацията му и амбицията да довърши започнатото. Филмът ще бъде качен и на собствения сайт на кандидата, изготвен за предизборната кампания.

Пресцентър ПП ГЕРБ