Истинските политици ще ги познаете по това, което са свършили. Открито и честно заставам пред вас. Горд съм от това, което постигнахме през последните две години. Доказахме, че България може да бъде достойна държава и вече виждаме конкретните резултати. Това заяви кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Росен Плевнелиев, който заедно с кандидата за вицепрезидент Маргарита Попова и председателя на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов посетиха общините Велики Преслав, Смядово, Каспичан и Нови пазар.

Росен Плевнелиев съобщи, че три пъти повече регионални пътища се ремонтират през последните две години за разлика от всички предходни правителства. Изключително важният за региона път Шумен-Велики Преслав-Върбица е включен в инвестиционната програма на Агенция „Пътна инфраструктура” за 2011-2013 година и ремонтът ще се извърши възможно най-скоро със средствa от държавния бюджет. Според Росен Плевнелиев президентът е този, който задава дългосрочната перспектива за местните, регионални и национални приоритети.Поемам категоричен ангажимент и като президент да познавам вашите проекти, вашите проблеми и вашите приоритети, каза кандидатът на ПП ГЕРБ за президент и обеща България никога повече да не стартира от нулата.

Ще направим така, че българите да разберат какво може президентът и какво трябва да направим заедно за просперитета на държавата. Той е този обединител, който трябва да започне единението на нацията чрез възраждането на културата, заяви кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова. Тя обяви намерението на президентската двойка първата им инициатива в областта на духовността и културата да започне от Шуменския регион. Оттук ще запалим искрата, защото тук е духът на Възраждането, духът на силните българи, каза Маргарита Попова.

Председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов беше категоричен, че предстоящите избори ще бъдат по-различни от всички досега. Опонентите ни залагат на обидите и агресията, но ПП ГЕРБ ще заложи на позитивни срещи с хората и на реални ангажименти, обяви Цветан Цветанов. Той призова хората да направят равносметка какво се е случило в държавата през последните двайсет години и какво е направено през последните две години от правителството на ГЕРБ. Нашата цел е да бъдем генератор на добри идеи и политики, да сме близо до хората и да има консенсус по основните приоритети на държавата, заяви Цветан Цветанов. Той изрази убеждението си, че в България живеят прекрасни хора, които могат да градят заедно по-доброто европейско бъдеще на страната си.

Пресцентър ПП ГЕРБ