Областна дирекция по безопасност на храните в Шумен ще събере на среща представители на ресторантьорския бизнес във връзка с приближаващите коледни и новогодишни празници, съобщиха от ОДБХ. На срещата, която ще се проведе на 29 ноември, от 10.30 ч., в зала "Форум" на хотел "Шумен" ще бъдат дискутирани теми, свързани с регистрацията на обектите и изискванията на дирекцията, както по отношение на хигиената в заведенията, така и за качеството на храните.
Експерти от отдел "Контрол на храните" при Областната дирекция ще представят изискванията при регистрацията на обектите за производство и търговия с храни и ще се спрат на най-често срещаните несъответствия при извършваните от тях проверки в заведенията за обществено хранене. Доц. Цветеслава Иванова от Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ пък ще представи в лекция по темата „Как храните стават опасни“.
ШУМ.БГ
Коментари
Анонимен
алоооуу водата спряха пак каде са новостите
* Коментар транслитериран от системата
1 1??!
Некадърните ветеринари нямат специалист който да говори пред хората и вече канят външни специалисти. Представете си до къде са стигнали при тях няма един хумамен лекар
родител
ама верно ли е това че нямат хуманен лекар?е и какво ветеринарите ли се грижат за зравната страна на пробема и хората ?това не може да бъде вярно или наденчето тава си търси сам да си прави всичко в агенцията като онова с вноса на говеждото.