Всяка сутрин ми се налага да минавам през подлеза намиращ се до магазин "Кауфланд".

Възмутена съм от състоянието на подлеза. След последния инцидент на блъснат пешеходец през октомври поставиха решетки, така че да не може да се пресича, а  пешеходците да използват подлеза. До тук добре, но как никой не се сети да почисти този подлез. Служители от "Титан БКС" почистваха улиците, но за подлеза не се сетиха. Кой и кога ще се сети да почисти подлеза?

Много хора се налага да прекосяват булеварда, в това число и деца посещаващи спортна зала Плиска. И как ние родителите да сме спокойни, че те няма да попаднат на гнусни останки и странни миризми и как да ги възпитаваме да поддържат чистота като те преминавайки оттам виждат мръсотията, останала там от години/ тъй като подлеза не е използван отдавна/. 

А възрастните хора съвсем ще си потрошат краката слизайки и качвайки се по счупените стълби. Не мога да си представя и как ще изглеждат тези стълби, ако падне сняг. А ако се наложи майка с дете и количка да премине ще трябва да прелети над БУЛЕВАРДА.


Изпращам снимки с днешна дата , като предполагам че те ще достигнат до служителите, отговорни за поддържане на чистотата в града ни. 

Кадрие Керим, bvs_shumen@abv.bg