Качествените изделия от кристал, порцелан и стъкло на чешките майстори вече могат да бъдат открити и в град Шумен. Магазин BOHEMIA отвори врати в нашия град, за да предложи уникалните кристални продукти на световноизвестната едноименна марка с над 200-годишна традиция в производството на кристал.

В магазина ще откриете изключително разнообразие от продукти. Всякакъв вид чаши – от такива за вино и ракия до такива за кафе и топли напитки; кани, купи, вази, интересни сувенирни фигури, ... и всичко това от висококачествен оловен кристал. Собствениците на магазин BOHEMIA са подбрали всяко изделие с изключителна прецизност, за да може търговският обект да отговори, както на всеки вкус, така и на всеки джоб.

Освен от оловен кристал, магазин BOHEMIA предлага и стоки от безоловен кристал /кристално стъкло/, отново със същата марка. Можете да направите своя подарък за скъп приятел или да поглезите себе си и своето семейство с интересните предложения на комплекти от чаши с декорация от злато и платина или чаши с цветни мотиви, например.

Ако пък търсите наистина уникален подарък, може да се възползвате и от ръчно изработените арт предложения от стъкло.

В магазин BOHEMIA не са забравени и продуктите от порцелан, с които са известни още чехите. Порцеланови чаши, чинии, цели комплекти, направени с високо качество и отличен дизайн от фабрики с над 200-годишна история.

А когато става въпрос за вековна чешка традиция, няма как да бъде пропусната и стъклената и кристална бижутерия JABLONEC от гр. Яблонец. Градът е световноизвестен център на производство и търговия с бижута. Колекциите им са съобразени със световните модни тенденции и са се превърнали в символ на изящество, красота и богатство. Някои от техните модели вече могат да бъдат намерени и в Шумен, благодарение на магазин BOHEMIA.

Магазин BOHEMIA – Шумен е вторият по ред търговски обект в страната на българската фирма ЕЛАНИУМ ЕООД. Първият отваря врати в София преди 5 години, като идеята на собствениците е да предложат продукти, които да се отличават на пазара.

„Целта ни е да предложим на шуменци качествени стоки с гарантиран произход. Точно за това сме подбрали много добре своите стоки. Посетили сме фабриките на Bohemia в Чехия  и сме се убедили в качеството и произхода на всяко изделие, което сме изложили“, обясняват  собствениците на магазина Димитрина Минчева и Георги Атанасов. 

А той – магазинът - вече посреща своите първи клинти на адрес: гр. Шумен, бул. „Велики Преслав“ № 1.

Рекламна публикация