Микс от меса за барбекю – директно от ФЕРМАТА и доставени безплатно до вратата на клиента – предлагат родните производители от Свиневъдната компания в с. Радко Димитриево.

Благодарение на това шуменци имат възможност да избегнат вносните тарелки с месни  продукти в големите вериги и да закупят току що добито българско месо, грижливо овкусено и подредено според индивидуалните желания на купувача. 

Дали за вечеря на двора, пикник сред природата или микс от прясна барбекю комбинация за почивката на плажа, феновете на лятната скара могат да подредят своя барбекю кутия, в която да включат по желание всички изкушаващи месни предложения- BBQ ребра, вратни пържоли, гърди/бекон, каренца, котлети, шницели... А могат и да се доверят на избора на фермерите и да закупят готови кутии в по- горе изброените разновидности, предварително овкусени по специална рецепта.

Помислено е и за тези, които предпочитат мляното месо за скара – вече добре познатите кюфтета и кебапчета със свежи подправки на ФЕРМАТА, карначета, пикантни пури в було, вкусни и пресни наденици и суджуци за скара.  

Шуменци могат да изберат и как да се сдобият с месните вкусотии – дали да ги закупят директно от фирмения магазин в с. Радко Димитриево или да си поръчат безплатна доставка до дома. Освен това, могат да пожелаят месото да бъде смляно на място в магазина пред техните погледи.

А към месото, директно от магазина, могат да бъдат закупени и всякакъв размер барбекю, скари, както и дървени въглища.

„Радваме се, че можем да предложим и лятно изкушаващо BBQ меню за нашите клиенти. Хората все повече обръщат внимание на това какво слагат на масата и интересът към прясното българско месо е изключително голям. Щастливи сме, че това, което предлагаме се приема добре от нашите клиенти. Те вече имат право на избор. Да си вземат месото днес, а да го готвят след 4-5 дни не е мисия невъзможна. Това се е случвало на всички ни с месо от големите вериги, но от прясното по-вкусно няма.

Интересът към услугата с разноса до адрес също бележи ръст и можем да се похвалим с постоянни клиенти, които са ни се доверили и разчитат на нас, за да осигурят своята вечеря. Благодаря им за доверието и мога само да обещая, че ще продължаваме да правим всичко възможно да поддържаме качествен българки продукт“, каза фермерът и ветеринарен лекар в „Свиневъдната компания“ Полина Хаджистоева.

Тя уточни още, че магазинът на входа на стопанството е с удължено лятно работно време от 15 юни: от 8 до 20 ч. от понеделник до събота, и в неделя: от 9 до 16 ч. Телефон за заявки и доставки до адрес - вторник и четвъртък: 0878 05 90 30.

За повече информация: фейсбук страница на ФЕРМАТА.

Рекламна публикация