Ресторант „Орбита“ посреща своите гости с нова визия! Добре приготвени специалитети, поднесени в обстановка на изящество и стил! На това могат да се насладят посетителите на заведението.

Собствениците на ресторант „Орбита“ са се доверили на един от най-добрите дизайнери в Европа - Йово Божиновски, за да подарят на своите гости атмосферата, от която се нуждаят за своя празник или приятелска среща. С изискания си дизайн и уютна обстановка заведението е подходящо, както за романтични вечери, семейни празници и вечеря с приятели, така и за големи празненства като абитуриентски балове и сватби. Няма да сбъркате в преценката си, ако изберете ресторант „Орбита“ и за тиймбилдинг и делови срещи.

Добре подбраното меню и приятната музика допълват картината на уют и топлина. Заложено е на традиционната българска кухня, изключително богато рибно меню, като едно от новите  предложения за зимния сезон са неустоимите специалитети от дивеч. А за да е още по-приятно, с богатия си репертоар от изпълнения на живо всеки петък и събота за посетителите на заведението се грижи и певицата на ресторант „Орбита“. Българска и чуждестранна, естрадна и поп музика е избраният стил от собствениците на заведението, като разбира се, изпълнителят се съобразява с конкретния повод на гостите и техните желания.

А освен голямата зала със 100 места на ресторант „Орбита“, шуменци и посетителите на града могат да изберат и по-малката, уютна зала с 25 места, която отвори врати напълно обновена преди седмица. Дизайнерът е преобразил залата в изключително актуалния Алпийски стил, който напълно подхожда и на разположението на ресторант „Орбита“ - сред природата на парк „Кьошкове“. Естествените материали камък и дърво, които са използвани при обновяването на залата, заедно с топлината на живия огън от камината, я правят  изключително комфортно, топло и уютно кътче. В съчетание с качествено питие и вкусните специалитети на заведението, тя е подходящо място за почивка след разходка в гората; за уединена вечеря с приятели след натоварения работен ден, или за специална празнична вечер.

Напълно обновена хотелска част. И с това могат да се похвалят от комплекс „Орбита“.  Ремонт, ново обзавеждане и висок клас оборудване на всички стаи, като легловата база вече е увеличена на 60 места. Обновената хотелска част завършва картината на комплекса, като  подходящо място, както за почивка, посрещане на гости и приятни срещи, така и за бизнес семинари, обучения и тиймбилдинг.

Комплекс „Орбита“, парк „Кьошкове“. Телефон за информация и резервации: 0899 957 777.
shumen-orbita.com

Рекламна публикация