Носителят на "Златната топка" за последните две години Кристиано Роналдо насочва вниманието си към нови сфери. Нападателят на "Реал" (Мадрид), който на 5 февруари ще стане на 33 години, ще участва в бизнес с фитнес центрове.

Португалецът ще си партнира с американската компания Cruch Fitness. Съвместният план включва изграждането на повече от 150 фитнес зали в Испания и Португалия, пише "Ас, като се позовава на информация на "Експансион".

Според думите на директора на Crunch Fitness España - Оскар Мартин, в Испания ще има между 100 и 150 фитнес центъра под общия бранд, включващ марката CR7 на Роналдо. В родината на играча залите ще са между 50 и 70.

Според "Ас" това може да се чете като знак, че Роналдо иска да завърши кариерата си в Испания. Покрай кризата, през която "Реал" минава в момента, се появиха твърдения, че нападателят може да се насочи към преминаване в друг отбор.

Роналдо използва известността си, за да развие своята марка CR7, която навлезе в различни сфери. Наскоро инициалите на футболиста се появиха в името на хотел от водещата верига в Португалия - "Пещана" (Pestana).

Дневник