"Левски" стигна до успех с 3:0 срещу австрийския "Волфсбергер" във втората си приятелска среща в Малта. Сините се наложиха с голове след 65-ата минута в мача, на който присъства и собственикът Спас Русев.

Антонио Вутов даде преднина за отбора, а след това с две попадения за три минути Жуниор Мапуку увеличи преднината на "Левски".

Наставникът Делио Роси използва схемата 4-3-3. Италианецът направи три промени в сравнение с първата проверка, като Габриел Обертан, Жорди Гомес и Аймен Белаид започнаха от началото.

"Преди всичко съм много доволен от това, че президентът дойде да ни види. Това е положителен факт, защото показва, че се интересува от отбора. Президентът знае, че са ни необходими футболисти на определени постове. Това не е от сега и той го знае. Ще се намери решение, но засега няма нищо конкретно", каза Роси.

"Това са контролни срещи, една тренировка. Нямат голяма стойност. Вървим напред и това е благодарение на тренировките. Трябва да играем по-добре. Опитваме алтернатива на това, което сме играли досега. Имаме да оправим още много неща. Не отдавам голямо значение на тази среща", добави треньорът.

Дневник