Шуменската фирма, специализирана в инженерно-консултантските услуги, „Ди Ви Консулт БГ“ ООД, стана на 10 години. Вече десетилетие дружеството, което ползва знанията и опита на добри специалисти от цялата страна, показва качество и професионализъм в консултирането в сектори като околна среда, транспорт, социална инфраструктура, енергетика и телекомуникации, регионално развитие и градско планиране.

„За нас тези 10 години са изключително постижение. Горди сме с всички наши изпълнени обекти и сме наясно, че фирмата продължава напред, благодарение на денонощния труд, упоритостта, постоянството и липсата на компромиси по отношение на качеството. Въпреки, че към момента не сме работили в град Шумен, ДИ ВИ КОНСУЛТ БГ се наложи на национално ниво и клиенти са ни общини от цялата страна, като София, Варна, Пловдив, Пазадрджик, Разлог, Силистра, Дулово, Исперих, Монтана, Мездра, Карнобат, Нови пазар, Преслав и други“, каза управителят на дружеството Димитрина Костова. Тя допълни, че към настоящия момент фирмата работи по две светофарни уредби във Варна, парк "Виница"; както и по проектирането на Спортна зала "Простор" отново във Варна. Важен за фирмата в момента е и изпълняването на надзор по строителството на 17-етажен блок в район Илинден в столицата, както и на още няколко постройки в район "Оборище".

Още десетки са обектите, по които работи и е работила шуменската фирма, като услугите, за които й се доверяват нейните партньори са:  технически проучвания, трафик прогнози, предпроектни проучвания, финансови анализи; планиране и програмиране на национални и секторни стратегии, мастер планове; идейни и работни проекти за инженерингови дейности и архитектурни чертежи; технически одити и одити на разходването на средства по проекти; изготвяне на градоустройствени планове и услуги по териториално и устройствено планиране; изготвяне на екологични оценки; доклади за оценка на съответствието; строителен надзор и инвеститорски контрол.

Дружеството разполага със сертификати: ISO 140001:2004, ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007.

Платена публикация