Временното завръщане в игра за Владимир Николов ще продължи по-дълго от предвиденото. Президентът и треньор на волейболния "Левски" ще носи екипа на тима в следващите два месеца, съобщиха от клуба.

"Надявам се тялото ми да издържи на натоварванията и да се представя на ниво до завръщането на Смилен Мляков. През януари има и турнир за купата на България, на който имаме шансове да постигнем нещо", каза Николов, цитиран в страницата на "Левски" във "Фейсбук".

Първоначалният план на 41-годишния Николов беше да се завърне единствено за дербито срещу ЦСКА заради многото контузии в състава. "Левски" нямаше вариант на поста диагонал и бившият капитан на националния отбор влезе "на пожар" след травмите на Смилен Мляков и Иван Панков.

 Две години и половина след отказването си Николов отново излезе на полето в събота. Това беше първият мач на диагонала в българското първенство от април 2002 г.

В двубоя "Левски" даде нова жертва след контузията на Гордън Люцканов. Посрещачът е със счупена костица на глезена и ще отсъства поне месец. Като негова алтернатива днес тимът обяви привличането на Иван Петров от "Дунав". 

Дневник