Крилото на "Ливърпул" Садио Мане ще бъде на разположение на тима за важния мач от Шампионската срещу "Наполи". Мениджърът на червените Юрген Клоп заяви, че 26-годишният сенегалец е напълно възстановен от травмата в стъпалото и може да се включи пълноценно в двубоя.

"Очевидно Садио може да се справи с болката. Той е достатъчно добре, така че поне можем да разчитаме на него", каза Клоп.

Мане отсъства при гостуването на "Бърнли", а в последния мач срещу "Борнемут" се появи като резерва през втората част. Сенегалецът е един от най-важните играчи на "Ливърпул" в атака, като връщането му в състава е добра новина за червените преди решителния мач срещу "Наполи".

Във вторник "Ливърпул" приема италианския отбор в директен сблъсък за място в осминафиналите на Шампионската лига. Преди последните мачове мърсисайдци са трети в група С, като червените ще продължат напред единствено при победа с 1:0 или с повече от два гола разлика.

Клоп се надява публиката да вдъхнови отбора му за задължителния успех срещу "Наполи".

"Сега имаме възможност да продължим и чувството е специално предвид кампанията досега. Трябва да създадем специална атмосфера, която да използваме. Гледам с нетърпение напред, това е голяма възможност за нас и ще опитаме всичко, за да успеем", допълни германският мениджър.

Дневник