Поп звездата и носителка на "Оскар" Лейди Гага сложи край на слуховете, че е бременна с публикация в "Туитър", в която обяви, че работи по нов албум, предаде изданието "Ролинг Стоун".

В "туитър" профила си певицата написа: "Слухове, че съм бременна? Да, бременна съм с #LG6." Съкращението LG6 значи Lady Gaga 6 и е препратка към нейния дългоочакван шести албум, който ще бъде продължение на последния, излязъл през 2016 г. със заглавие Joanne.

Изданието уточнява, че слуховете за бременността започнаха след новината, че Гага и годеникът й Кристиано Карино се разделят. Тогава феновете започнаха да спекулират, че всъщност тя е влюбена в партньора си от филма "Роди се звезда" Брадли Купър.

Гага коментира слуховете за връзка в шоуто на Джими Кимъл веднага след наградите "Оскар", където тя спечели статуетката за най-добра оригинална филмова песен за хита Shallow. Двамата с Купър направиха много емоционално изпълнение на живо от сцената на церемонията, което подсили спекулациите за връзка. "Социалните медии, честно казано, са тоалетната на интернет и онова, което стори на поп културата е дъното", заяви тя в шоуто в отговор на слуховете. "Хората видяха любов и представете си, това е, което искахме да видите. Това е любовна песен."

Тя заяви, че изпълнението следва визията на Купър, който има дете от приятелката си Ирина Шайк. "От гледна точка на изпълнението беше важно и за двама ни да бъдем свързани през цялото време", казва още певицата и допълва: "В продължение на три години обикалях с ръце около Тони Бенет, докато с турнето обикаляхме света. Когато пееш любовни песни, това е, което искаш да накараш да почувстват хората. Аз съм творец и предполагам, че свършихме добра работа."

Дневник