Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии „Проф. д-р Асен Златаров”, е училище с богата 120 годишна история. В годините на упорит труд и градеж към новото, гимназията не е преставала да се развива и да трупа успехи

На 27.03.2019 г. в сградата на Професионална гимназия по облекло,  хранене и химични технологии  „Проф. д-р Асен Златаров“  ще бъде официалното откриване на новите кухни  спечелени  по проект „Качествено и иновативно професионално образование”.

Друг успех, с който можем да се гордеем е  работата ни по двугодишен проект „Еразъм+“  „Моят различен ученик, този необикновен герой”. Проектът е финансиран от Центъра за развитие на човешките ресурси. Реализира се съвместно с училища от Франция – Гваделупа, Италия, Румъния и България. Партньорите от всички тези  страни  през последната седмица на месец март ще гостуват в нашето училище.

За амбициозните, които искат да успеят в бъдещето, през новата учебна година, нашата гимназия предлага прием след основно образование в следните професии.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

  • Готвач;
  • Ресторантьор;
  • Фризьор;
  • Модист;

 

Екипът на ПГОХХТ "Проф.д-р Асен Златаров”

Платена публикация