Пролетта е един от най-обичаните сезони. Природата се съживява, цветята цъфтят, можете да чуете пеенето на птиците, слънцето се показва все по-смело и ви кара да се усмихвате по-често. Подменяте съдържанието на шкафовете у дома, сменяте козметиката. Точно същият механизъм се прилага и за парфюмите - онези богати, силни, преобладаващо сладки и оставящи след себе си гъсто облаче, е време да замените за по-леки, стимулиращи, действащи като инжекция с положителна енергия. Онлайн магазин за парфюмерия и козметика MAKEUP селектира за вас някои от най-свежите пролетни ухания.

1. Elie Saab Girl of Now Shine

Модните предложения на Ели Сааб неизменно предизвикват възхищение по целия свят. Преклонение пред висшата мода може да се открие и в елегантния дизайн на флакона на Elie Saab Girl of Now Shine. Флорално-ориенталският аромат е задължителен за пролетта. Ананас, круша, мандарина, жасмин, ирис, иланг-иланг и шепа ядки - шам фъстък и бадеми, потопени във ванилия.

2. Dolce & Gabbana Dolce Garden

Dolce & Gabbana Dolce Garden е невероятен аромат, събран в чудесен розов флакон във формата на цъфтящо цвете. Композицията е силно вдъхновена от градините, в които, до франджипани и магнолията, има и плодови дръвчета с мандарини и ... палми с кокосови орехи. Свежото ухание има и отличителните белези на десерт, защото в последния етап той се развива до ароматите на бадеми и ванилия.

3. Michael Kors Sexy Blossom

Няма жена, която да не е чувала за Майкъл Корс. Модерни, можете да се почувствате не само благодарение на неговите чанти, но и с помощта на секси ароматите, които произвежда известната марка. Пролетният парфюм Michael Kors Sexy Blossom е микс от флорални и дървесни нотки и мускус. Сладкото личи е обгърнато във венец от бяла фрезия, момина сълза, орхидея и божур.

MakeUp

4. Thierry Mugler Alien Flora Futura

Ароматите на известния дизайнер винаги са уникални. Също така и модернизираната версия на всеизвестния Alien от 2018 г. е необикновена. Thierry Mugler Alien Flora Futura е смесица от дървесни и леко ориенталски нотки и в същото време ухае на пролет. Цитронът отива накрая до сандаловото дърво, но по пътя минава и уникалното цвете цереус, наричано още кралицата на нощта. Екзотичното растение е обрасло по хълмовете на Куба и Ямайка, а ароматът му е приятно топъл и женствен. Включете тази тропическа стъпка през пролетта.

5. Rochas Escapade Tropicale

Парфюм, който е като плодов коктейл! Зашеметяващ флакон, който прилича на ледена гарафа, плюс опаковка с цветен тропически принт - ароматът на Rochas Escapade Tropicale ще ви накара да се почувствате невероятно. Цитруси, касис, манго, малина, както и кедър и амброксан. Всичко това посипано с деликатни цветни листенца.

Правилното приложение също е изключително важно. Не забравяйте да пръскате тялото, като вървите отдолу нагоре. Парфюмите най-добре се придържат към места в близост до естествени извивки, като например области под коленете, лактите, шията, точките зад ушите. Благодарение на това кожата ще излъчва приятен аромат с всяко движение. За специални поводи можете също да напръскате косата си, защото тя абсорбира много аромати и така ще сте сигурни, че ще ги усещате дори в края на деня.

 MakeUp