Актрисата и бизнесдама Дженифър Гарнър краси корицата на годишното издание на списание "Пийпъл", посветено на красотата.

От списанието казват, че са избрали 47-годишната актриса заради способността й да балансира работата си в киното с отглеждането на трите си деца от бившия й съпруг Бен Афлек.

Освен телевизионните и филмовите си роли Гарнър се занимава и със съоснованата от нея компания за органична бебешка храна и работи като посланик на организацията за закрила на деца "Спасете децата" (Save the Children).

Пред списанието Гарднър споделя, че никога не се е възприемала като "едно от красивите момичета", докато израства в Западна Вирджиния.

В последно време "униформата" й, както тя я нарича, все по-често е облекло за спорт, джинси, суичър и маратонки, освен когато не е облечена за поява на червен килим или фотосесия.

Актрисата разказва още, че когато се гримира повече за такива събития, децата й обикновено я питат: "Кога ще си измиеш лицето? Може ли да се вържеш на опашка и да си сложиш очилата и суичъра?"
"Виждам комплимент в това", казва Гарднър и допълва: "Те просто искат да изглеждам като Мама."

Дневник