Промените в "Левски" се насочиха към детско-юношеската школа. Ръководството на сините е освободило директора ѝ Даниел Боримиров и главния методист Нестор Юруков, съобщи "Дарик".

След смяната на собствеността в клуба изпълнителният директор Павел Колев неколкократно заяви, че една от важните цели е да се подобри работата в школата и да се създадат по-хубави условия за децата.

Колев каза преди време, че бюджетът за школата трябва да се увеличи значително.

В четвъртък при представянето на новия треньор Петър Хубчев той обяви, че предстоят инвестиции в базата около "Георги Аспарухов". Ще се ремонтира тренировъчният терен и ще се направят два нови с изкуствена трева. Освен това "Левски" има интерес към стадион "Раковски", където идеята е да се направят игрища за школата.

"Левски" организира празник за най-малките си привърженици по случай деня на детето. В събота от 10.00 до 12.00 часа пред централния сектор на "Георги Аспарухов" ще има събитие, което включва посещение на музея и разкази за живота на Георги Аспарухов-Гунди от авторите на книгата "Като Гунди" Ивайло Кючуков и Райчин Генов.

Дневник