Американският актьор от поредицата "Пазители на галактиката" Крис Прат и писателката Катрин Шварценегер - най-голямата дъщеря на актьора и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер, сключиха брак, съобщава CNN.


39-годишният Прат и 29-годишната Шварценегер обявиха годежа си в средата на януари, а в неделя публикуваха и снимки от сватбата си в социалните мрежи със следния текст: "Вчера беше най-добрия ден в живота ни! Станахме съпруг и съпруга пред Господ, семействата ни и онези, които обичаме. Беше интимно, трогващо и емоционално."

Бракосъчетанието е било в Монтесито, Калифорния, а двамата младоженци споделиха, че са били облечени с модели на Джорджо Армани.

Прат и Шварценегер са заедно от 2018 г. и преди малко повече от половин година за първи път се представиха като двойка в социалните медии. През декември по повод 29-ия рожден ден на Шварценегер Прат написа в "Инстаграм", че много се вълнува, че са заедно с писателката.

Катрин Шварценегер е дъщеря на Арнолд Шварценегер и журналистката и писател Мария Шрайвър, a също и внучка на сестрата на покойния президент Джон Ф. Кенеди - Юнис Шрайвър. От 2010 г. насам тя има издадени три книги - две за самоусъвършенстване и една детска на име "Маверик и аз".

Това е втори брак за Прат. Той и бившата му съпруга Ана Фарис обявиха, че се разделят през 2017 г. след осем години брак, от който имат син.

Дневник