Барселона" е готов да се раздели с трима футболисти, за да привлече звездата на ПСЖ Неймар, твърди "Билд". Според германския вестник каталунците ще използват като разменна монета Филипе Коутиньо или Усман Дембеле.

Двамата са все още най-скъпите покупки на "Барселона", като за тях бяха платени съответно 145 и 125 милиона евро. Мястото им в испанския гранд обаче е несигурно, след като тимът привлече нападателя на "Атлетико" (Мадрид) Антоан Гризман.

Според "Билд" "Барселона" е готов да включи в сделката и защитниците Нелсон Семедо и Самюел Юмтити в опит да привлече Неймар.

Преди две години Неймар премина в ПСЖ в исторически за футбола трансфер. Френският клуб купи правата му от "Барселона" за 222 млн. евро - сума, която остава ненадмината до момента.

Неймар е бил готов да се извини на привържениците на испанския шампион, за да се върне при каталунците. В началото на юли раздялата между ПСЖ и бразилеца започна да изглежда все по-възможна, след като футболистът не се яви на тренировка на отбора преди началото на новия сезон.

Дневник