Куентин Тарантино ще става татко за първи път. 56-годишният режисьор и съпругата му Даниела обявиха ексклузивно пред сп. "Пийпъл", че очакват бебе.

Тарантино се запознава с дъщерята на известния израелски певец и композитор Цвика Пик през 2009 г. по време на промоционалните обиколки за представянето на филма му "Гадни копилета".

Те обявиха годежа си през 2017 г., след като се срещаха от около година преди това.

Двамата се ожениха на малка церемония в Лос Анджелис през ноември 2018 г. Това е първи брак за режисьора, който в миналото е обяснявал, че работата винаги е имала монопол над времето и интересите му.

Брачната им церемония бе няколко дни преди той да завърши и обявения от него като предпоследен в кариерата му филм "Имало едно време в Холивуд". На премиерата в Кан Тарантино сподели, че досега не се е женил, защото просто не е срещал правилния човек, което се променило след запознанството му с Даниела.

В момента "Имало едно време в Холивуд" е в кината по света и след премиерния си уикенд спечели 40 млн. долара от прожекциите си в Северна Америка, с което би досегашните боксофис постижения на Тарантино, както отчита "Варайъти". Само в първия си ден заглавието, което бележи и първото съвместно участие на Леонардо ди Каприо и Брад Пит, отбеляза приходи от 16.8 млн. долара.

Филмът, в който участват още Марго Роби, Ал Пачино, Дакота Фанинг и Люк Пери, е в кината в България от 16 август.

Дневник