Ник Картър, един от членовете на американската група "Бекстрийт Бойс" е извадил ограничителна заповед срещу брат си, поп звездата Арън Картър, съобщава "Гардиън".

Ник пише, че "след внимателно обмисляне" ограничителни заповеди са поискали и той, и сестра му Ейнджъл, която е близнак на Арън.

Изпълнителят казва, че с оглед на все по-притеснителното поведение на брат си и споделените от него мисли и намерения да убие бременната му съпруга и тяхното неродено дете, не им е останал друг избор, освен да вземат всички възможни мерки, за да защитят себе си и семейството си.

Арън потвърди заповедта в "Туитър" и написа, че никога не е заплашвал когото и да било. Той допълва, че е ужасен от случващото си и че няма намерение да говори повече с нито един от тях. Пред изданието TMZ той допълва, че не е виждал брат си Ник от четири години.

Кариерата на Арън Картър започва през 1997 г., когато той е на девет години и достига два пъти челните места в британската класация за хитове с песни от дебютния си албум. След това издава още четири албума, сред които и соченият като завръщане от 2018 г.. Снимал се е в редица телевизионни предавания и формати като "Танцувай с мен". През 2017 г. влиза в център за възстановяване след драстичен спад в теглото.

По-рано този месец той се появи в американско предаване на име "Докторите", където говори за психическото си състояние. "Официалната диагноза е, че страдам от множествено раздвоение на личността, шизофрения, остра тревожност и съм маниакално депресивен", споделя той в него.

Ник Картър става световноизвестен с групата "Бекстрийт Бойс", с която издават девет албума, а третият Millennium е четвъртият най-продаван албум досега в САЩ. През 2019 г. те се завърнаха на музикалния пазар с албум на име DNA, който достигна до номер 1 в класациите.

Дневник