Кандидатът за кмет на Шумен адвокат Артур Алтунян и Демократична България – Обединение канят всички шуменци на среща разговор с члена на Европейския парламент Радан Кънев. Срещата ще се проведе на 13.10.2019 г. /неделя/ от 11,00 часа в залата на Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров“. Подкрепата на Радан Кънев за кандидата ни за кмет и за кандидатите за общински съветници е ясен знак за политическия план на нашето Обединение.

Само преди няколко месеца гласоподавателите приеха кандидатурата на Радан Кънев и ясно завиха, че обединението между ДСБ, Движение Да България и Зелено движение трябва да представляват българските граждани в Европейския парламент.

Убедени сме, че на 27  октомври, с № 66 в интегралната бюлетина, шуменци ще потвърдят този план и ясно ще заявят, че нашите кандидати трябва да ги представляват и в органите на местната власт.

Демократична България – Обединение цели все по-ясно и категорично да представи на българските граждани политическа алтернатива. Местните избори са поредната крачка преди да заявим желанието си да защитим идеите ви и в българския парламент.

Пресцентър на „Демократична България – Обединение“