Актьорът Хю Грант и филмовият режисьор Гай Ричи направиха възстановка на обща снимка на бащите им от периода, когато двамата са служили заедно в армията, по повод Деня на примиерието. Празникът се отбелязва на 11 ноември по повод примирието от същата дата през 1918 г., с което се слага край на военните действия на Западния фронт по време на Първата световна война.

Капитан Джон Ричи и капитан Джейм Грант са служили заедно в един и същи полк в Сингапур преди 65 години. Сега техните синове пък снимат заедно в Лондон филма "Джентълменът", който се очаква да тръгне по кината в края на януари 2020 г.. Гай Ричи е режисьор, а Хю Грант играе главната роля заедно с Колин Фарел, Хенри Голдинг и Чарли Хънам.

Публикувайки снимката на бащите им в "Инстаграм", Ричи пояснява, че тяхната възстановка на оригиналната фотография, е правена 65 години по-късно в Лондон и включва двама синове и един внук.

"Открихме случайно, че дядото на Рори Гиб, нашия асистент продукция във филма, е също на тази снимка", допълва той.

В публикацията му има и трета фотография, на която са бащата и дядото на Ричи - майор Стюарт Ричи, който умира през 1940 г. във Франция във Втората световна война.

Дневник