ЦСКА постигна четвърта поредна победа в Първа лига, след като надигра с 3:0 "Ботев" (Враца) като гост. Червените стигнаха до победата още през първото полувреме, като отбелязаха две попадения до 18-ата минута.

Пламен Гълъбов изведе гостите в седмата минута, а 11 по-късно се разписа и Тиаго Родригеш. Португалецът вкара и третото попадение в добавеното време. Срещата беше първа за новия треньор на врачани Антони Здравков. Той обаче не помогна да бъде избегнато ново поражение, с което "Ботев" вече пет мача няма победа.

Със спечелените три точки ЦСКА събира 34 след 17 кръга и се доближава на една зад третия в таблицата "Левски". С 36 е "Локомотив" (Пловдив), но и двата тима имат да играят тепърва. "Локомотив" гостува на шампиона "Лудогорец", а сините приемат "Царско село".

Освен победата ЦСКА не допуска гол и в четвърти пореден мач в Първа лига. Червените са в серия без допуснато попадение вече 434 минути.

ЦСКА изкова успеха в рамките на 11 минути в началото. В седмата минута Петър Занев центрира от корнер, а Пламен Гълъбов скочи най-високо и се разписа с глава. Червените използваха ранното попадение, за да нанесат нов удар в 18-ата минута. Тогава Евандро изведе зад защитата Тиаго, а той с удар по тревата удвои.

До края на първото полувреме "Ботев" не направи почти нищо в предни позиции. През втората част нервите на терена взеха връх, а тежкият терен също не позволи играта да бъде много качествена.

На игрището не се случи почти нищо интересно освен няколко разбърквания. Все пак в добавеното време ЦСКА вкара трети гол, дело отново на Тиаго Родригеш.

Дневник