Нова късна драма донесе победа на ЦСКА при домакинството на "Славия". Червените, които цяло второ полувреме играха с човек по-малко, стигнаха до успеха след автогол на Венцислав Бенгюзов в 93-ата минута.

В трети пореден мач на "Българска армия" ЦСКА излиза победител след попадение в добавеното време.

С успеха си червените събраха десет точки и оглавиха класирането. След четири кръга тимът на Стамен Белчев води с една точка пред "Лудогорец" и "Локомотив" (Пловдив). С равенство и три загуби "Славия" е едва 13-и, като само "Етър" е след отбора на Златомир Загорчич.

Двубоят предложи много битка и малко възможности за гол. Футболистите на двата отбора получиха общо девет жълти и един червен картон.

В началото Ахмед Ахмедов излезе на стрелкова позиция в наказателното поле, като ударът му с глава беше спасен от вратаря на "Славия" Антонис Стериакис. В 32-ата минута Али Соу се измъкна зад защитата и шутира с левия крак, но топката премина встрани от вратата.

В края на първата част Юнус Санкаре беше изгонен. Полузащитникът на ЦСКА получи два жълти картона в рамките на по-малко от три минути за нарушения.

"Славия" не се възползва от численото си предимство. На моменти ЦСКА изглеждаше отборът, който стои по-добре на терена.

Така се стигна до 93-ата минута, когато падна единственият гол в мача. Брадли Мазику получи отляво и върна топката назад, но тя се отклони от крака на Бенгюзов и изненада вратаря.

Дневник