Новоизбраните Общински съвети в общините Никола Козлево и Каолиново бяха конституирани на тържествени сесии, които бяха открити от областния управител проф. Добромир Добрев, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация.

Избраните за кмет на община Никола Козлево Исмаил Ибрям и за кмет на община Каолиново Нида Ахмедов, новоизбраните общински съветници и кметове на кметства в двете общини получиха удостоверенията си от представителите на местните Общински избирателни комисии и положиха клетва да работят за благото на жителите на общините и населените места, където са избрани.

Новоизбраният кмет на община Никола Козлево Исмаил Ибрям благодари за подкрепата и заяви, че ще работи за повече публичност и прозрачност в управлението в името на жителите на общината.

Кметът на община Каолиново Нида Ахмедов си пожела успешен мандат. „Това, което не сме успели да направим през тези години, дано с подкрепата на държавата, на областна администрация, на всички вас, да успеем да направим за гражданите на общината“, заяви Нида Ахмедов.

Проф. Добромир Добрев отправи поздравленията си към избраните кметове и съветници и пожела на всички ползотворна работа през новия мандат, добавиха от пресслужбата на Областна администрация.

ШУМ.БГ