Black Friday в MARIA Centre в Шумен тази година ще продължи от 23 ноември до 26 ноември. През този период цените на всички артикули от дамската, мъжката, детската мода и обувките ще бъдат с до 50 % отстъпка, включително новата колекция.

MARIA Centre е най-големият търговски представител в региона на световноизвестните марки Guess, Mayoral и Boboli.

В магазина се предлага широка гама качествено и в същото време бюджетно облекло за деца от 0 месеца до 16 години. Могат да бъдат открити още бебешки колички и аксесоари Kikkaboo и обувки от естествена и еко кожа за всички възрасти. Дамската и мъжката мода пък са представени както от актуално ежедневно облекло на топ цени, така и от луксозна италианска селекция за специални поводи.

Приоритети на екипа на MARIA Centre са коректността и приятелското отношение. Категорични са, че за тях честността е на първо място, защото доверието на клиента им е най-важно.

Посетителите на комплекса могат да се възползват от програмата за лоялни клиенти, която им предоставя още 10% намаление на цената на всички артикули.

Подаръците и жестовете не свършват дотук. Сред тях е и комплиментът, който получава всеки с покупка над 50 лв. - ароматно еспресо в разположеното на третия етаж VM Café and Sweets. Определено не се сещаме за по-хубав финал на шопинга от освежаваща напитка и вкусно парче торта в приятната му обстановка.

Комплексът се намира в гр. Шумен на бул. "Плиска" 34 (срещу автобусната спирка за кв. „Тракия“ до Градската градина)

Тел.: 0892 377 275

Фейсбук страниците на комплекса можете да видите тук  и тук.

 

Платена публикация