Коледни турнири по спортовете бокс, волейбол, баскетбол, шах, лека атлетика, хандбал организира за възпитаниците си Ученическа спортна школа “Хан Крум”. Надпреварите ще се проведат от 9-ти до 17-ти декември.

Първи своите умения ще покажат спортистите от отделението по бокс. Турнирът им ще е на 9 декември в залата по бокс на ул. „Калиакра“ №2.

В неделя, 10 декември в зала “Арена Шумен” ще се състои спектакълът “Коледна магия”. На сцената ще се представят школници от отделенията по художествена гимнастика на УСШ „Хан Крум“ -  Шумен и ОДК – Търговище.

Останалите турнири ще са следващата седмица. На 12 декември от 9,00 часа в зала “Плиска” са игрите по мини волейбол, на 13 декември е коледната надпревара по шах, която ще се проведе от 9,30 часа в Общински шахматен дом, който е на ул. „Панайот Волов“ 6.

на 15 декември в зала “Плиска” от 9,00 часа школниците ще играят волейбол, а от 15,00 часа са игрите по лека атлетика. На 16 декември от 10,00 часа е коледният турнир по мини хандбал, а на 17-ти от 9,30 часа е този по мини баскетбол. И двете надпревари са в зала “Плиска”.

Турнирите са открити за зрители и от УСШ канят любителите на спорта да подкрепят малките школници.

ШУМ.БГ