Първа копка на жилищна сграда от ново поколение направиха днес в Шумен. Тя носи името ALFA и е с изключителни архитектурни качества, проектирана така, че да донесе най-висок стандарт на обитаване.

Днес, на мястото на строежа, в района на зала “Плиска”, близо до стадион “Панайот Волов”, старт на строителните дейности дадоха инвеститорите от “Алфахаус Инвест”, както и представители на ексклузивния им партньор в продажбата на апартаменти ЕРА 1300. На място присъстваха и вече закупили имоти в най-новата сграда на града. 

“Изключително удоволствие е за нас, че сме част от този проект и имаме възможност да предложим на шуменци жилища от такъв висок клас. И проектирането, и изборът на локация, и строителните материали са мислени така че за всеки от собствениците на апартамент в сградата да бъде осигурено удобството, комфорт и спокойствие”, каза Борислав Генчев от ЕРА 1300. 

Жилищна сграда ALFA е дело на студиото за архитектура STARH, отличено с многобройни награди в сферата, сред които и една от най-престижните Architizer A+Awards. В непосредствена близост до ALFA се намира и друг актуален проект на STARH, с който предстои да се оформи ансамбъл от съвременни жилищни сгради с висок стандарт на обитаване. 

Локацията на новата жилищна сграда е изключително добра - бърз достъп до всяка точка в града, и едновременно с това спокойствие и уединение, осигурени от природните дадености на района. Издигната на южен скат, тя предлага слънчеви лъчи от изгрев до залез и освен това - прекрасна гледка към града и Шуменското плато.

Материалите, които ще бъдат вложени в ALFA, са висококачествен фасаден гранитогрес и префабрициран алуминий - естествени, но преминали технологична обработка, с цел усъвършенстване на техните естетически и технически качества и подобряване на устойчивостта им във времето. 

Сградата е шестетажна, като бъдещите собственици могат да избират от  двустайни, тристайни апартаменти и мансарди. Всички жилища са с южно изложение и имат разнообразна квадратура - от 80 до над 250 кв.м., а апартаментите от първия етаж разполагат с прилежащи зелени площи, обособени като собствени дворни пространства.

Осигурено е безпроблемно паркиране - с подземна паркинг зона със закрити единични и двойни гаражи за всички апартаменти, като гаражите са с подготовка за зарядни автомобилни станции. ALFA ще разполага с открит фитнес и детската площадка, а озеленяването около нея ще бъде с изключителен ландшафтен дизайн, за който е планирана и поддръжка. Сградата е от висок енергиен клас и ще притежават модерен интериорен дизайн, съвременна комуникационна инфраструктура, контрол на достъпа, видеонаблюдение и пожароизвестяване.

Апартаментите от новия жилищен проект са в продажба, като вече са депозирани първите 9 имота. Ексклузивните права за продажба са притежание на ЕРА 1300 - агенцията за недвижими имоти с богат опит и изключителен професионализъм. От компанията обясняват, че след резервирането на новото жилище, договорената цена не търпи промяна, независимо от динамично променящата се икономическа обстановка. Няма комисионна и допълнителни такси при покупката.

При закупуване на апартамент през следващите шест месеца всички живущи ще получат и безплатен интернет за една година напред, а един от новите собственици ще има възможността да спечели безплатна зарядна станция за електромобил. 

Жилищна сграда ALFA ще бъде издигната в непосредствена близост до парк "Студентски", спортна зала "Плиска", хипермаркет "Кауфланд" и ще бъде свързана с основната транспортна артерия на Шумен - бул. "Симеон Велики".

Повече информация може да намерите в сайта alfashumen.com

Телефон за контакт: 0899 151 300

Офис на агенция за недвижими имоти ЕРА 1300: гр. Шумен, ул. Панайот Волов № 11 

 

Платена публикация