“Подобряваме естествената красота” - с това мото естетичният център на Lumina Aesthetics във Варна отвори врати, като си постави за цел да подсилва естествената красота чрез стимулиране на естествените процеси в организма. Разположен на 2 етажа на улица “Иван Драсов”, оборудван с най-новите уреди на GentleMax, EMSculpt, EMSella, NuEra Tight и bi-one, Lumina Aesthetics се превръща в център за красота, където няма невъзможни неща.

През Декември и Януари можете да си резервирате безплатна консултация на място, където специалистите на клиниката, ще ви предложат персонализирано решение на вашите нужди.

Това е място, където красотата и здравето се срещат, за да създадат перфектния баланс. В ускореното ежедневие, в което времето за себе си често е ограничено, Lumina Aesthetics предлага технологични решения на дългите тренировки, процедури и липсата на време. С помощта на екип от специалисти и най-новите уреди за изграждане на мускулатура, отслабване и подмладяване, ще спестите време, като постигате страхотни резултати.


 

С какво се отличава Lumina Aesthetics?

Lumina Aesthetics се отличава с индивидуален подход към всеки клиент, разбирайки, че всеки човек е уникален и заслужава да му се обърне нужното внимание. 

В свят, в който външния вид може да повлия на личните и професионалните взаимоотношения, Lumina Aesthetics предлага повече от козметични процедури. Клиниката предлага път към подновено самочувствие. Процедурите, които клиниката предлага са:

Gentle Lase Max Pro Plus - Лазерна епилация с Александритен лазер  

Gentle Max Pro Plus е най-добрата в световен мащаб медицинска лазерна платформа. Той е ненадминат и абсолютно безкомпромисен по отношение на резултатите. Той третира успешно дори и светли и тънки косми, които са предизвикателство за повечето лазери. Обявен за златен стандарт на лазерните технологии.

NuEra Tight - Скулптуриране на лице и тяло

NuEra Tight е неинвазивна радиочестотна терапия с контролирана температура, която третира областите на тялото, където се появяват нежелани мазнини, бръчки, целулит и отпусната кожа, което води до по-скулптурирана, по-стегната и гладка кожа. За разлика от останалите процедури за тяло терапията с NuEra Tight може да бъде персонализирана специално за Вашето тяло, като всеки от кожните слоеве се третира с подходящите настройки според дебелината на кожата, хидратацията, възрастта и отпуснатостта.

PicoWay - Премахване на белези

Лазерната технология PicoWay е първият уред в България, който е подходящ за премахване на татуировки, повърхностно и дълбоко разположени пигментни лезии, родилни петна, както и за процедури с антиейджинг ефект, който няма никакъв възстановителен период. Технологията представлява бързо и напълно безболезнено третиране с мощни ултракъси импулси на енергия за много кратък период от време. 

Bi-one® LifeTouchTherapy - Регенерация на кожа

Bi-one е най-ефективният неинвазивен апарат за възстановяване на кожата при стрии (дори стари), белези, бръчки и целулит. Този апарат е единствената терапия, способна да регенерира тъканта при всички видове стрии по всяко време на годината. Регенерацията протича без никакви странични ефекти и без риск от хиперпигментация дори и при пациенти с кожа от по-висок фототип.

Emsella - Лечение на инконтиненция

Emsella представлява високотехнологичен “стол”, при който пациентът сяда, за да стегне мускулите на тазовото дъно посредством HI-Fem (високо – интензивно електромагнитно поле). Методът е революционен и се базира на рехабилитация и стимулиране на тазовото дъно. Процедурата е изключително щадяща за пациентите. По време на сеансите се усеща приятно масажиране и тонизиране на мускулите на тазовото дъно.

Emsculpt Neo - изгаряне на мазнини и покачване на мускулната маса

Emsculpt Neo е първият апарат в България за неинвазивно отстраняване на мастните клетки и изграждане на мускулатурата, чрез уникална комбинация от радиочестотно загряване и HI-FEM.

В рамките на 30 минутни предизвиква около 20000 супрамаксимални мускулни контракции. Процедурата води до приятно затопляне, чрез което температурата на мастните тъкани достига до нива, които водят до нейното трайно дезинтегриране. Също така температурата в мускулите се повишава с няколко градуса подобно на загряването при физически упражнения. Мускулите в третираната област се съкращават с интензивност недостижима при обикновени тренировки. След процедурата мастните клетки се отделят от тялото и започват процеси на естествен мускулен растеж, това води до редуциране на мазнините и натрупване на мускулна маса.

С откриването на новата си клиника във Варна, Lumina Aesthetics Има за цел да се превърне във водеща локация за тези, които търсят модерни и иновативни процедури за красота. Клиниката кани всички, които се интересуват от подобряване на естествената си красота да я посетят или да запазят своята безплатна консултация.

За повече информация: https://luminabg.com/  

Или на адрес: ул. „Иван Драсов“, 9000 Варна Център, Варна

Или на телефон: 089 931 9969

Платена публикация