Малките футболисти на “Волов” са поканени да вземат участие в големия детски футболен турнир за купата на ХИПОЛЕНД. Спортното събитие ще се проведе тази пролет в Добрич, като ще се играе Футбол 5. Организатор е Българският футболен съюз и се осъществява с подкрепата на известната верига магазини ХИПОЛЕНД, която наскоро отвори врати и в Шумен. 

В турнира ще се включат 24 отбора, в три възрастови групи деца от Североизточна България - Шумен, Добрич, Генерал Тошево, Каварна, Балчик, Варна и Силистра.

За участниците в турнира ХИПОЛЕНД ще осигури купи, медали и много подаръци. Организаторите обещават аниматори, които ще забавляват публика и участници, като на терена и по трибуните за късмет ще се разхожда хипопотамчето Хипо. С него малчуганите ще могат да си направят снимка.

Спортният форум ще е най-мащабният детски футболен турнир в Добрич през новата година.

Припомняме, че ХИПОЛЕНД е най-голямата верига хипермаркети за детски и бебешки стоки и са известни със социалната си ангажираност и многобройните добри каузи в страната. С влизането си в Шумен, ХИПОЛЕНД стана спонсор на малките футболисти на “Волов”, като им осигури пълна екипировка. От веригата обещават подкрепата за децата да продължи, а футболният турнир да стане ежегоден.

Съдържание на "Хиполенд"