Английският Фулъм ще пренапише учебниците за това как можеш да поглезиш феновете си и да им предоставиш удоволствие, далеч надхвърлящо това да изгледаш 90 минути добър футбол.

Клубът показа за първи път как ще изглежда новата му трибуна "Ривърсайд" на стадион "Крейвън Котидж", който мие стени в брега на река Темза, в Западен Лондон.

Секторът ще е ултрамодерен, с барове, ресторанти, плувен басейн на покрива на трибуната и екстри, които ще струват скъпо на феновете. Но си струват.

От местата край басейна изборът е труден - дали да гледаш към терена от едната страна, където върви поредният мач на Фулъм от Висшата лига, или към река Темза от другата. И гледката към едно от най-красивите места в столицата на Великобритания.

Снимка: Официален сайт на Фулъм

Това е луксозна ВИП трибуна, която ще предлага отделни боксове, но и места на открито с достъп до всяко от заведенията. Клубните членове вече получиха оферти за различни ценови пакети, започващи от 4000 лири на сезон (най-ниските).

Предвид елитарния статут на квартала, в който е стадионът, както и репутацията на февоновете на този клуб - хора с възможности, едва ли ще е проблем всички налични места за новата трибуна "с изживяване" да бъдат разпродадени бързо.

Очаква се в началото на декември 2024-а Фулъм да открие екстрите към стадиона си.

Няма съмнение, че отборът ще е във Висшата лига и тогава, тъй като не е застрашен от изпадане през този сезон.

Дир.бг