Футболистите на Барселона ще носят на гърдите на фланелките си логото на колумбийската певица Калор Джи по време на Ел Класико с Реал Мадрид следващата седмица, обявиха от испанския клуб.

В Барса вече са носили логото на Ролинг Стоунс и артисти като Дрейк и Розалия по време на предишните дербита. Това е част от договора на клуба с платформата за музикален стрийминг Spotify.

    "Този път е колумбийката Карол Джи, която е най-слушаната латино жена изпълнител в света на Spotify в последните четири години", обявиха от Барселона.

Логото, което е във формата на сърце, ще се появи първо на фланелките на женския отбор, който играе в събота мач срещу Виляреал, а на 21 април играчите на Барселона ще излязат с него в дербито на "Сантяго Бернабеу".

Реал Мадрид води в класирането на Ла Лига с преднина от 8 точки пред Барселона, който трябва да се опита да съкрати разликата, ако искат да се надяват да защитят титлата си.

Каталунците подписаха договор за спонсорство с базирания в Стокхолм Spotify през март 2022 за четири сезона. За този период клубът ще получи 280 милиона евро.

Дир.бг