Като човешки същества всички имаме различни странности и навици, които сме придобили през годините - от хигиената до хранителните привички. И знаменитостите не са по-различни. Независимо дали тези навици ви карат да се ужасявате, или да се смеете, те ни показват, че независимо от това колко слава и пари има, знаменитостите също имат своите особености. Възможно е дори да имате общи черти с някои от тях!

Марая Кери

Един от най-странните навици на тази дива е да яде само лилави храни три дни от седмицата, след като роди близнаците си. Диетата включвала сливи, грозде и патладжани.

Том Круз

И така, какъв е ексцентричният навик на този звезден актьор? Птичи изпражнения. Тази японска козметична процедура, известна като "лице на гейша", е популяризирана в Холивуд от Виктория Бекъм.

Джесика Симпсън

Въпреки перлените си бели зъби, певицата разкри, че си мие зъбите само три пъти седмично. Причината? "Защото зъбите ми са толкова бели и не обичам да ги усещам прекалено хлъзгави, но използвам Листерин и конец за зъби всеки ден. Наистина е странно, но имам страхотен дъх", сподели веднъж звездата пред Си Ен Ен.

Крисчън Бейл

За разлика от повечето хора, актьорът се опитва да се противопоставя на суеверията всеки ден. Обича да минава под стълби, има черна котка, а любимото му число е 13.

Камерън Диас

Диас има мания за чистота, особено когато става въпрос за дръжки на врати. А звездата е склонна да отваря вратите само с лакти, за да не докосва дръжките, които, според нея винаги са заразени с микроби.

Джони Деп

Деп е известен с това, че в свободното си време колекционира кукли Барби! Пред водещия Джими Кимъл той разказва, че е започнал да използва куклите, за да тества гласовете на някои от известните си филмови герои и да играе с дъщеря си.

Памела Андерсън

Трудно е да се повярва, че тази руса сексбомба никога не се поглежда в огледалото. Известно е обаче, че тя страда от ейзоптофобия, която представлява постоянен страх от гледане в отразяващи обекти. Освен това Андерсън никога не се гледа по телевизията.

Сандра Бълок

Бълок е все така красива дори и на 50 години, така че каква е нейната тайна? Е, Бълок разкри, че нанася крем против хемороиди в областта около очите си, който - според нея, предотвратява появата на бръчки.

Дженифър Анистън

За да се предпази от лош късмет, актрисата влиза в самолет само с десния си крак. И също като Кийт Харингтън почуква по външната страна на самолета, преди да се качи на борда.

Дарик