34-годишният Димитър Стоянов и Мария Стоева спечелиха почивка за двама от томболата на Агенция за недвижими имоти „Явлена - Шумен”. Тя бе организирана по случай коледните празници и 20-годишния юбилей на агенцията. Ваучерът,
осигуряващ уикенд за двама в луксозен български курорт, бе връчен на победителя днес от управителя на агенцията Елиза Цолова.

Димитър и Мария са едни от 24-те, сключили възлагателен договор с агенцията през декември. Късметлията благодари на брокерите за професионализма и бързината, заради които той вече има ново жилище.

„Годината, въпреки кризата, бе успешна за нас и постигнахме ръст в
броя на сделките спрямо 2011-та. Аз и екипът ни благодарим за доверието на клиентите и партньорите, с които работихме през годината, и им пожелаваме още повече успехи през новата 2013-та”, каза управителят на „Явлена – Шумен” Елиза Цолова.        

Агенция „Явлена” е основана през 1992-ра. През годините компанията изгради стабилна база данни от информация, професионален опит и технически познания по сделки с недвижими имоти. Доказателство за професионализма на брокерите са хилядите успешни сделки и доволни клиенти. 

Платена публикация