Две благодарствени писма на граждани пристигнаха в Областната дирекция на МВР-Шумен, съобщиха от пресцентъра й.

Първото е било дресирано до началника на РУ-Шумен гл. инспектор Илиян Николов. То е изпратено от Ю. Иванова във връзка с разкрита кражба от медицински център в Шумен, извършена на 24-ти януари. Изказана е благодарност към Милен Стефанов от Криминална полиция в РУ-Шумен за бързата реакция за установяване на извършителя на кражба от центъра.

“Уверена съм, че и занапред Милен Стефанов ще продължи да отстоява професионални и морални отговорности и по този начин се повишава общественото доверие и авторитетът на институцията. Обществото има нужда от толкова доблестни хора. Още веднъж – огромно благодаря”, написала Иванова. 

Второто писмо изпратила Крумова от Нови пазар. Тя благодари на инспектор Мая Цветкова и инспектор Кудрет Мехмед от полицейското управление в Нови пазар за бързото разкриване на мъж, който изтеглил 3660 лева от нейна дебитна карта. В писмото жената описала, че дълго време събирала парите.

”Останах приятно изненадана, че седмица по-късно бях потърсена от полицейските служители, за да ми бъде върната парична сума. Не вярвах, че толкова бързо може да се реши проблемът ми и в тази връзка им изказвам благодарност” написала Крумова.

ШУМ.БГ